Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

КНДР пригрозила США ядерним ударом

На каналі YouTube північнокорейське ЗМІ DPRK Today виклало відео, в якому змонтовано ядерний удар по США.

У відео під назвою "Останній шанс» можна побачити змодельований за допомогою комп'ютерної графіки ядерний удар по Вашингтону. У коментарі написано, що в разі провокацій з боку Сполучених Штатів, Пхеньян "без коливань» застосує ядерну зброю.

У ролику "Останній шанс» розповідається історія взаємин КНДР і США, а також демонструються можливості північнокорейської армії. У заключній частині відео показується пуск балістичної ракети, нібито падаючої на столицю Сполучених Штатів, і кадри палаючого американського прапора.

В субтитрах відео йдеться, що в разі провокаційних дій з боку Вашингтона Пхеньян без коливань завдасть превентивного ядерного удару, пише New York Times.

Нагадаємо, що в лютому поточного року КНДР провела чергові випробування ядерної зброї, а також запустила супутник за допомогою ракети - носія, яка буде використовуватися і для нанесення ядерного удару. Даний інцидент призвів до загострення ситуації на Корейському півострові. Радбез ООН вів санкції проти Пхеньяна. На початку березня США і Південна Корея провели спільні навчання, КНДР у відповідь пригрозила завдати удар по Сполученим Штатам і Південній Кореї.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь