Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Генсек НАТО обговорить з Обамою заходи щодо протистояння РФ на території Європи

США з візитом з 4 по 7 квітня відвідає Єнс Столтенберг, генеральний секретар НАТО. У його планах обговорити з американським керівництвом боротьбу з тероризмом, а так само реалізацію політики НАТО по стримуванню в Європі  протистояння Росії.

У прес-службі Білого дому повідомляють, що Барак Обама, президент США, планує підтвердження єдності з партнерами по Альянсу на тлі терактів в Брюсселі. Візит генерального секретаря, відзначають в Білому домі, підкреслює важливість, яку надають США трансатлантичному партнерству, втілює яке НАТО.

Уточнюється, що обговорюватися буде досягнутий НАТО прогрес в ослабленні і знищенні ІДІЛ, а так само роль Альянсу в полегшенні європейської кризи з біженцями і мігрантами.

Буде обговорюватися і саміт НАТО, який пройде 8-9 липня у Варшаві, головною темою якого стануть зусилля по зміцненню стримування в Європі, посиленню можливостей Альянсу, його партнерства, а так само заходи у відповідь на нестабільність на території Європи.

Представник НАТО розкрив так само намір Столтенберга бговорити з американським президентом виклики, які є у сфері безпеки і відповідь на них НАТО. Зокрема передбачається обговорення збільшення присутності НАТО у Східній Європі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь