Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У США чекають на черговий розвал Росії

Сполучені Штати не бажають йти війною на Росію, але також не можуть дозволити російському президенту Путіну третирувати себе, пише видання Townhal .

Автор статті бачить вихід з ситуації, що склалася в наступному: чекати, поки Росія знову не розвалиться і подивитися, як це протверезить жителів країни.

Марк Наколс стверджує, що російська безвідповідальність і нерозумні, а небезпечні ігри Володимира Путіна обов'язково коли-небудь закінчаться сльозами. Адже своєю "відчайдушною» витівкою проти американського есмінця «Дональд Кук» Москва  продемонструвала, як вона активно загрожує світовій безпеці. Захоплена реакція простих росіян показує, що Росія йде до повноцінної війні. А в цей час Європа і США ігнорують «найсерйознішу загрозу для всього світу».

Маленька помилка пілота російського винищувача Су-27 могла вбити десятки моряків, громадян США.

«Але російським наплювати на це, - резюмує автор і продовжує, - вони і до цього демонстрували таку поведінку. Росія вирішила порушити повітряний простір турецької держави і один з винищувачів був збитий».

Видання також згадує про збитий на Україні Боїнг 777 і називає росіян «безвідповідальними і божевільними», так як вони гордо відмовляються вибачатися і вірять абсурдним теоріям змови, звинувачуючи в трагедії Україну і ЦРУ.

Також Марк Наколс зауважив в російськомовному інтернеті антиамериканські настрої. І наводить слова коментаторів, які назвали американських моряків боягузами, а вчинок російського пілота визнали «великою перемогою».

На думку автора, проблема полягає в тому, що РФ досі залишається регіональною державою, на відміну від США, і це дуже злить росіян. Адже до моменту розпаду СРСР Росія не могла виробляти елементарні товари, такі як сосиски і туалетний папір. Зараз РФ ці товари імпортує в обмін на різко зникаючі доходи від експорту газу і нафти. Наколс запевняє, що тільки у США є можливості на світовому рівні, тоді як «Росія дозволяє своєму глибоко укоріненому комплексу неповноцінності диктувати американські вчинки».

Москві тільки залишається, резюмує видання, що здійснювати безрозсудні вчинки, щоб довести самій собі свою велич.

«Це виглядає інфантильно,  і ставить країну на дуже небезпечний шлях зіткнення з США», - робить оцінку ситуації Наколс.

І в завершенні статті  задається питанням: що робити? Адже Сполучені Штати не хочуть війни.

«З іншого боку, Вашингтон не повинен дозволяти Путіну третирувати його. Необхідно почекати кілька років, поки РФ знову не розвалиться і подивитися, чи не протверезить це її громадян», - пише Townhal.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь