Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У США заявили, що Росія насправді всього лише Бангладеш

Мадлен Олбрайт, колишній американський держсекретар, в інтерв'ю австрійській Die Presse визнала, що Володимиру Путіну вдалося вийти сухим з ​​води в історії з анексією українського Криму.

Колишній держсекретар США також заявила, що російський президент серед росіян сіє націоналістичні настрої, щоб відвернути їх увагу від факту, що Росія - Бангладеш, тільки має ядерний арсенал.

«Особисто я сита по горло тим, що діям Москви весь час шукають виправдання. Росія сама провокує, а потім відчуває себе ображеної», - сказала Олбрайт.

На думку екс-глави Держдепартаменту США, російський лідер намагається дискредитувати і розколоти ЄС, а також витіснити НАТО із зони свого впливу.

«Путін не тільки розумна, але й зла людина. Він - офіцер КДБ, який бажає тримати все під контролем. Путін вважає, що всі навколо плетуть змови проти РФ. Але це не так. У російського президента погані карти на руках, однак він їх грамотно розігрує», - заявила вона.

Також Олбрайт звернула увагу на те, що Володимир Путін є першим, хто після закінчення Другої світової війни анексував державу в Європі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь