Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Вірменії фермери - виноградарі влаштували акцію протесту

У Вірменії в Араратській області перед будівлею уряду виноградарі з села Кахцрашен влаштували акцію протесту і хочуть зустрічі з прем'єр- міністром Вірменії Овіком Абрамяном.

Основна вимога фермерів до уряду - втрутитися в процес здійснення виплат по заборгованості за виноград, закуплений переробними підприємствами. Сума боргу за торішній урожай становить близько 380 тисяч доларів. В акції брало участь близько 60 фермерів.

Фермери - виноградарі розповідають, що підприємства вже заборгували виплати за 7 місяців і що борги за виноград обіцяли віддати ще в грудні. Скоро збирати новий урожай, а борг за минулорічний не віддали. Багатьом потрібно виплачувати банківські кредити, оформлені для робіт на виноградних полях.

Вірменські фермери обурюються: скоро рік як нам обіцяють погасити заборгованість. Минулого разу на акції протесту в листопаді глава Мінсільгоспу обіцяв виплатити борги, але грошей так і немає.

Минулого місяця виноградарі кілька разів влаштовували мітинг з вимогою повернути гроші, в знак протесту перекривали дороги.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь