Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Німеччина виявилася на останньому місці по безпеці авіаперельотів

Німеччину поставили на останнє місце по забезпеченню безпеки пасажирських авіаперельотів серед країн Європи. Такі дані представлені в звіті EASA (Європейське агентство авіаційної безпеки), які оприлюднила газета Wall Street Journal.

У статті наголошується, що в одній з найбільш розвинених економічно країн Європи, яка має міжнародний аеропорт Франкфурт-на-Майні і ще ряд авіавузлів з найбільшою популярністю, в області безпеки виявлено 18 невирішених проблем. Навіть в таких дрібних і менш розвинених державах, як Боснія і Герцеговина, Албанія і Словенія проблем з безпекою виявилося менше, ніж в Німеччині, зазначає газета.

Крім проблем з безпекою в аеропортах, EASA виявило серйозні порушення в недотриманні норм навчання екіпажів літаків і недотримання обмежень на час їх роботи. Видання нагадує, що однією з найважливіших умов при забезпеченні безпеки польотів ставиться питання про стомленність екіпажу.

У 2011 році, за даними видання, ряд європейських країн отримали попередження від EASA через недотримання заходів, які забезпечують безпеку польотів, була серед них і Німеччина, яка, відповідно до нинішнього звіту, порушення так і не усунула.

Відзначається, що EASA оцінює в своїх звітах роботу не авіалінії, а державних відомств, що відповідають за авіаційну безпеку. А такі авіакомпанії, як Lufthansa в Західній Європі щодо забезпечення безпеки пасажирських авіаперельотів посідають одне з перших місць.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь