Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Міністерство сільського господарства США прогнозує в Латвії спад зернових культур

На 20% в 2016 році знизиться врожай зернових культур в Латвії, до такої думки дійшли фахівці міністерство сільського господарства  США.

Міністерство сільського господарства США прогнозує зниження в поточному сезоні в Латвії врожаю зернових, а також скорочення посівної площі зернових культур.

Згідно з доповіддю міністерство сільського господарства США, в Латвії урожай зернових в 2016 дорівнює 2,4 млн тонн, що на 0,6 млн тонн менше, ніж в 2015 році.

Міністерство сільського господарства США наводить дані: в 2016-2017 роках латвійські посівні площі зернових культур скоротяться на 2,5% - це 655 тисяч га, посіви пшениці знизяться на 4% - це 430 тисяч га. Причиною є зменшення цін на зерно і зростання світових запасів.

Урожай латвійської пшениці в цьому році прогнозується 1,75 млн тонн, в 2015 році свін клав 2,25 млн тонн. В межах 323 тисяч тонн аналітики чекають врожаю ячменю, роком раніше врожаю було зібрано на 65 тисяч тонн більше.

Латвія за 5 останніх років добре закріпилася на світовому ринку. Міністерство сільського господарства США розрахувавало, що цього сезону Латвія на експорт назбирає 2,3 млн тонн зернових.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь