Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Естонські фермери вимагають врятувати сільське господарство

Представники сільськогосподарських організацій вимагають від прем'єр-міністра Естонії Тааві Рийваса вирішити ситуацію в сільському господарстві.

26 квітня, в Таллінні в Будинку Стенбока представники Торгової сільськогосподарської палати Естонії звернулися до прем'єр-міністру Тааві Рийваса з вимогою врятувати естонське сільське господарство.

Прем'єр - міністру було вручено звернення, підписане 8887 жителями країни, які сильно стурбовані майбутнім виробників молочної продукції і естонських свинарів.

В рамках акції для наочності ситуації в країні Тааві Рийвасу урочисто вручили тарілку зі свининою, заповнену лише на дві третини і дволітрову банку молока, заповнену тільки на 90%.

Глава сільськогосподарської торгової палати Роомет Сирмус повідомив, що через зниження поголів'я тварин, знижуються податкові надходження, втрачаються робочі місця і харчування стає дуже бідним.

Сільськогосподарські виробники стверджують, що виробництво молока і м'ясної продукції в Естонії знаходяться в глибокій кризі і для вирішення ситуації, що склалася держава повинна втрутитися, так як допомога ЄС вже вичерпана.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь