Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Уряд Естонії готовий допомогти виробникам сільськогосподарської продукції

Кризова ситуація в молочному продовольстві Естонії звернула на себе увагу уряду країни. Кабмін готовий шукати нові ринки збуту молочної продукції і надасть додаткову фінансову підтримку.

 

Даною інформацією поділилася канцелярія уряду Естонії.

За їхніми даними, держава щороку надає сільському господарству фінансову підтримку. У нинішньому році на підтримку сільського життя виділені 114 млн євро. У найближчі 4 роки розмір допоомги збільшиться до 169 млн євро в рік.

Уряд Естонії фермерським господарствам, які займаються виробництвом молочної продукції, пропонує кілька варіантів допомоги. Міністр сільського господарства Урмас Круузе повідомив, що держава і далі продовжить виділяти пряму допомогу на підтримку сільського господарства, активно продовжить шукати нові ринки збуту для експорту молочної продукції в інші країни. За цим напрямком вже ведуться переговори з Китаєм. Також уряд сподівається на японський ринок, переговори щодо спрощення допуску естонської молочної продукції вже ведуться. І для підвищення конкурентоспроможності, держава готова виступити співучасником у проектах з модернізації молочної галузі.

Естонські виробники сільськогосподарської продукції вже неодноразово просили допомоги від уряду на підтримку молочної галузі країни.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь