Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обама зруйнував міф про бездоганність демократії в США

Барак Обама зруйнував міф про бездоганну демократію в США. Американський президент зізнався, що демократичні інститути країни мають серйозні проблеми.

На нещодавній зустрічі зі студентами - журналістами Барак Обама повідомив, що демократія в США вже не працює так добре, як цього хотілося б. Таке зізнання президент змушений був зробити після того, як один з учасників бесіди нагадав про проведене агентством Рейтер опитування, згідно з яким, майже половина громадян країни переконані в тому, що нинішні президентські вибори супроводжуються махінаціями. Студент поцікавився у глави держави, чи має намір адміністрація "відновити віру в демократію".

"Абсолютно немає ніяких сумнівів, що наша демократія працює не так, як повинна" - відповів Обама, підкресливши, що цим він займається "з самого першого дня своєї діяльності як політика".

Тим часом, глава Білого дому закликав журналістів - початківців допомогти в "зниженні рівня цинічних настроїв в соціумі", попросивши поменше писати про те, що " щось, десь не працює ", а побільше звертати увагу на ті "речі, які працюють і працюють реально добре".



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь