Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Новий костюм для Бетмена увійшов до Книги рекордів Гіннесса

Ірландський фахівць зі спецефектів Джуліан Чеклі розробив новий костюм Бетмена. Найцікавіше, що "кажан", який славиться своїми гаджетами отримав костюм, який не тільки виглядає, як і в однойменного героя, а й має можливість застосовувати безліч всіляких пристроїв. Так, розробка ірландця має в своєму арсеналі ультразвуковий відлякувач для собак, запас димових зарядів і навіть проектор, що дозволяє висвітлити в темряві обриси кажана.

Джуліан Чеклі вже став рекордсменом Книги рекордів Гіннесса. За заявою ірландця, на створення цього унікального костюма його надихнула гра Batman: Arkham Origins, звідки він повністю скопіював образ головного героя. За розповідями розробника, його костюм виготовлений з гуми, якій він надав форму на 3D-принтері.

"Я провів багато часу, придумуючи гаджети і розшукуючи способи розмістити їх на костюмі. Деякі з них класика, інші є специфічними для Batman: Arkham Origins. Я безмірно пишаюся своїм рекордом Гіннесса, а стати частиною книги рекордів для геймерів - це просто наступний рівень", - розповів ірландець.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь