Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Колишній американський в'язень став автором унікального соціального фотопроекту

Колишній американський  в'язень Донато Ді Камілло, що проживає в Нью-Йорку, став автором фотопроекту шокуючого своєю емоційністю. Проект отримав назву "Люди на узбіччі суспільства".

За словами американця, думка про створення даного проекту прийшла до нього за часів його перебування в американській в'язниці. Де, за його словами, він прочитав всі книги про мистецтво фотографії, а також багато практикувався в даному питанні. Колишній ув'язнений намагається не згадувати роки, проведені в ув'язненні. Зате охоче говорить про те, як навчався фотографувати.

За визнанням американця, на створення даного фотопроекту його підштовхнули спогади про власне важке життя. Найважче, за його словами, йому доводилося в дитинстві, яке він провів в самому криміногенному районі Нью-Йорка Брукліні. Де для того щоб вижити, йому довелося навчитися "вуличним інстинктам".

"У дитинстві я був свідком багатьох трагічних речей. Мій перший друг помер у віці дев'яти років, прямо на моїх руках", - ділиться спогадами Донато.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь