Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Офіційно представлена ​​вакцина, яка здатна повністю вилікувати діабет

За заявою винахідників вакцини, вона здатна не тільки боротися із захворюванням на будь-якій стадії, але і привести до ремісії вже наявних важких наслідків.

Заяву про винахід ліків, здатних позбавити світову громадськість від проблеми діабету, зробили під час спільної прес-конференції Сальвадор Чакон Рамірес - президент Фонду «Перемога над діабетом», і Лючія Сараті Ортега - президент мексиканської асоціації для діагностики і лікування аутоімунних захворювань.

Винахідники ліків заявили, що перш ніж добитися результату їм довелося пройти довгий і важкий шлях. Труднощі винаходу даної вакцини полягають в тому, що є кілька типів діабету, і у кожного пацієнта захворювання протікає по - різному.

За твердженням винахідників, період лікування діабету новою вакциною займе близько року, і на даний момент може бути здійснений поки що тільки в мексиканській клініці, де винайшли ліки. В іншому випадку вакцина може не дати належного результату. За словами доктора Сарате: "Це лікування, а не чудо. Пацієнти повинні бути постійно під наглядом лікаря, робити необхідні вправи, приймати ліки, дотримуватися дієти, а потім почати вакцинацію".



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь