Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Підліток з Британії заробляє тисячі фунтів на іменах для китайських дітей

16-річна британська школярка Бо Джессол розробила сайт, за допомогою якого батьки з Китаю можуть підібрати імена своїм майбутнім дітям. Послугами сайту школярки вже скористалися понад 200 тисяч сімей китайців.

Ідея створити подібний інтернет-ресурс прийшла до юної британки в голову після відвідування Китаю, там вона помітила, що батьки відчувають труднощі з вибором імен для своїх майбутніх дітей. Часто, погано розбираючись в значенні тих чи інших слів, батьки називали своїх дітей іменами супергероїв, героїв книг, коміксів, іноді і просто давали смішні або дурні імена.

"Мода" на англійські імена з'явилася в Китаї відносно недавно. Батьки пояснюють це прагненням допомогти дитині легше увійти в середовище іноземців, які розмовляють англійською, також це повинно допомогти дітям при роботі чи навчанні за кордоном.

Юна британка розповіла, що щодня приділяє багато часу своєму сайту, спілкуючись з відвідувачами. Сайт вже приніс їй більше 48 тисяч фунтів стерлінгів. Вона зізналася, що зароблені гроші планує витратити на своє навчання в престижному університеті.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь