Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Роналду заплатить податківцям Іспанії, щоб не потрапити до в'язниці

Кріштіану Роналду загрожує реальний тюремний термін за несплату податків. У зв'язку з цим футболіст мадридського «Реала» має намір виплатити податковим органам Королівства Іспанія майже 15 мільйонів євро. Дану інформацію оприлюднили співробітники іспанської радіостанції СОРЕ.

Як повідомляється, спортсмену загрожує тюремне ув'язнення на декілька років через звинувачення в ухилянні від сплати податків. Роналду рекомендували заплатити 14,8 мільйонів євро, адже в іншому випадку футболіста притягнуть до відповідальності.

Варто відзначити, що португалець і його оточення заперечують його вину. Раніше з'явилася інформація, що Кріштіану навіть має намір покинути мадридський футбольний клуб через звинувачення в його адресу. Однак представники «Реала» все ж порадили Роналду виплатити обумовлену суму, щоб уникнути непотрібної тяганини в судових органах іспанської держави, а також, щоб не бути постійним об'єктом пліток і уваги з боку засобів масової інформації.

Нагадаємо, іспанська прокуратура стверджує, що в період з 2011 по 2014 рік португальський спортсмен не доплатив обов'язкових податкових зборів на загальну суму 14,7 мільйонів євро. При цьому відомство звинувачує Роналду за чотирма злочинами проти податкової служби Іспанії. 31 червня футболіст постане перед судом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь