Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Польщі зіткнулися два потяги: близько 30 людей постраждали

На залізничній станції Сментово (Польща) товарняк в'їхав в пасажирський поїзд, в результаті чого майже 30 людей постраждали. Дані відомості оприлюднили польські засоби масової інформації з посиланням на місцеві служби порятунку.

30 серпня, у вечірній час доби сталося зіткнення товарного поїзда з пасажирським. Внаслідок пригоди 28 осіб, серед яких 15 дітей, отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Причини аварії з'ясовує спеціально створена комісія. При цьому у відділі комунікацій польської залізниці заявляють, що в даний момент поки невідомо з яких причин на станції Сментово машиніст товарняка проігнорував звуковий сигнал заборони виїзду з прилеглого шляху, виїхавши на головну колію, в результаті чого і сталося зіткнення з поїздом «Погорія». Також наголошується, що пасажирський поїзд курсував згідно з правилами по маршруту Гдиня Головна - Бельсько-Бяла / Закопане.

При зіткненні поїздів зійшли з рейок 7 з 11 вагонів поїзда «Погорія». Всього в поїзді їхало майже 200 людей, з яких 28 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалим пасажирам надано необхідну медичну допомогу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “У Польщі зіткнулися два потяги: близько 30 людей постраждали

  1. Den Pavlenko

    дуже шкода цих людей, горе... як таке можна допустити ?? Ви тільки скажіть... Це ж не Україна - шо тут можна уже все побачити , і тебе нічого не здивує...

Залишити відповідь