Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Провідна бейсбольна команда за допомогою Apple Watch шпигувала за суперниками

Члени тренерського штабу однієї з провідних бейсбольних команд американської ліги «Boston Red Sox» шпигували за суперниками за допомогою «розумних» годинників Apple Watch. Про це повідомляють ЗМІ США.

Американська бейсбольна ліга приступила до розслідування після того, як головний суперник бостонської команди «Yankees» поскаржився і надав три відеоролика, які були зняті в серпні поточного року під час серії ігор. На записах чітко видно, як член тренерського штабу, сидячи на лаві запасних, дивиться на Apple Watch і щось говорить гравцям. Після цього бейсболісти на полі розуміють, як саме буде подавати команда суперників. Також є попереднє відео, на якому відображено момент за кілька секунд до цього, коли приймаючий показує гравцю, як варто подавати, а той в свою чергу погоджується або просить інший тип подачі.

У цій махінації були також залучений співробітник стадіону, який відповідав за «відеоповтори» під час гри, відправляв тренерам бостонської команди жести гравців на «розумні годинники».

У підсумку команда визнала, що порушувала правила. Яке покарання понесе команда поки невідомо.

До слова, це не перший випадок коли «Boston Red Sox» намагалися викрити в шахрайстві, однак раніше доказів не було.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Провідна бейсбольна команда за допомогою Apple Watch шпигувала за суперниками

Залишити відповідь