Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мережу підкорила сімейна пара, яка одружилася 100 разів

Подружня пара Гепард і Ріан Платт провели близько 100 весільних церемоній, об'їхавши 6 континентів і побувавши майже в 30 державах.

Два роки тому, тоді ще неодружені Гепард і Ріан, вирішили провести церемонію одруження в незвичайному і мальовничому місці, однак молодята зрозуміли, що таких місць на Землі дуже багато і вирішили не втрачати можливості одружитися ледь не в кожній країні.

Безперервні весільні церемонії дозволили молодим людям об'їздити весь світ. Так, закохані провели церемонію вже 100 разів, об'їхавши при цьому 6 континентів і близько 30 країн, зокрема Японію, Філіппіни, Чехію, АОЕ, Італію, Шотландію, Францію та інші.

Варто зазначити, що особливих витрат на проведення церемоній пара не робить - наречена у всіх випадках використовує одну і ту ж весільну сукню, а так як наречений є професійним фотографом, всі знімки молодята роблять самостійно і на звичайний смартфон.

«Коли в кадрі моя кохана дружина Ріан, фотографії будуть якісними, на яке б обладнання я не знімав», - розповідає Гепард.

У соціальних мережах закохані стали справжніми зірками. Користувачі з усього світу стежать за подружньою парою і чекають фото з чергової їх весільної церемонії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь