Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Медсестра з Філіппін підкорила мережу своїми картинами, намальованими шприцами

Молода медсестра з Філіппін підкорює мережу своїми незвичайними картинами, які дівчина малює за допомогою шприців.

Ледь закінчивши коледж, Кімберлі Джой Магбануа влаштувалася працювати в лікарню за місцем проживання. Дівчина ніколи не була художницею, проте завжди з інтересом ставилася до цього виду мистецтва. Одного разу на черговому чергуванні Кімберлі помітила купу використаних шприців, дівчині тут же прийшла ідеї використовувати їх не за призначенням, а як інструмент для малювання. У той день, прийшовши додому, молода медсестра до самого ранку малювала шприцами.

Освоївши оригінальну техніку, Джой Магбануа почала створювати свої власні шедеври. Найчастіше перед тим, як приступити до написання нової картини, медсестра малює ескіз простим олівцем. Після цього дівчина наповнює шприци фарбами і приступає до створення повноцінного малюнка.

З кожною роботою Кімберлі удосконалює свою майстерність. Так, дівчині вдалося продати вже кілька картин, незважаючи на це вона продовжує працювати в лікарні.

Роботи медсестри можна зустріти на багатьох сучасних виставках, однак великою популярністю її творіння користуються в соціальних мережах, де у незвичайної художниці безліч шанувальників.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь