Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мережу 5G тестують у Китаї

У Китаї співробітники компаній Intel і Ericsson провели перші випробування мережі 5G. Дану інформацію оприлюднили західні ЗМІ з посиланням на представників організацій-учасників експерименту.

Згідно з повідомленням, унікальні випробування проводилися в рамках першої перевірки бездротового інтерфейсу, а також сумісності апаратного забезпечення в діапазонах, які були виділені для мережі 5G одним з найбільших операторів країни. До слова, всіма діями в рамках даного експерименту керувало Міністерство промисловості та інформаційних технологій КНР.

За словами глави Ericsson (компанія, виробник телекомунікаційного обладнання) в Північно-Східній Азії Кріса Хьютона, керівництво організації усвідомлює всю важливість і інноваційність цього проекту для ринку Китаю. Для успішного запуску 5G в майбутньому не тільки в КНР, але і у всьому світі, компанія тісно співпрацює з такими партнерами як Intel, роблячи перші в кроки в просуванні даної мережі.

Варто відзначити, що ще минулого тижня представники Intel оголосили про партнерську угоду у випробуваннях протоколу 5G New Radio з компанією Huawei.

Передбачається, що мережа 5G матиме високу швидкість передачі даних для десятків тисяч користувачів одночасно, а також ряд інших переваг у порівнянні з 4G.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Мережу 5G тестують у Китаї

Залишити відповідь