Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обдурений наречений в день весілля зганьбив наречену, показавши її зраду гостям

У Сінгапурі днями стався курйозний випадок під час урочистостей з нагоди одруження - наречений, якому за два тижні до весілля зрадила майбутня дружина, показав в розпал свята відео, що зафіксувало факт невірності нареченої. Про це інформують західні ЗМІ, з посиланням на адвоката обманутого чоловіка.

Як повідомляється, за кілька тижнів до одруження заможний бізнесмен з Сінгапуру запідозрив свою дівчину в невірності. Щоб переконатися у зворотному, чоловік найняв приватного детектива, щоб той простежив за його коханою. Як з'ясувалося, дівчина дійсно зраджувала своєму майбутньому чоловіку - детектив надав бізнесмену відеозапис, на якому зображено, як дівчина зустрічається з іншим чоловіком, після чого проводить з ним час в готельному номері.

Обдурений наречений вирішив витончено провчити свою наречену, і не скасував весілля, а в день торжества включив для гостей нібито класичне весільне відео зі знімками нареченого і нареченої, проте романтичний ролик раптово обірвався і перетворився в кіно «18+». На кадрах відеоролика видно, як наречена і її коханець заходять в готель, а після проводять разом час.

В результаті дівчина з ганьбою покинула торжество, а чоловік побажав їй «відправитися в пекло».



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь