Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У США стався вибух на нафтовій платформі

У США, штаті Луїзіана на озері Пончартрейн трапилася надзвичайна подія - потужний вибух на нафтовій буровій платформі. В результаті інциденту постраждали 7 осіб. Про це повідомляють новинні телеканали США, посилаючись на відділ комунікацій служби порятунку.

Згідно з оприлюдненою інформацією, вчора, 15 жовтня, стався вибух на буровій платформі. До місця інциденту негайно були направлені рятувальні човни. В ході операції з виявлення постраждалих були виявлені 7 осіб, на тілі яких були ушкодження різної форми тяжкості. П'ятеро постраждалих були госпіталізовані в медичний центр при місцевому університеті, ще двох осіб доставили в лікарню, яка знаходиться в окрузі Джефферсон.

Місцеві новинні телеканали відзначають, що оператором нафтової бурової платформи, на якій стався вибух, є компанія Clovelly Oil.

У соціальних мережах очевидці події опублікували відеоролики, на яких відображена палаюча платформа. А телеканал ABC News в Twitter поширив фотографію з місця події, коли вогонь вже охопив всю платформу.

Співробітники рятувальних служб до цих пір намагаються впоратися з полум'ям. До слова, зараз повідомлень про можливий розлив нафти в озеро не надходило.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь