Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У США в результаті сильного шторму загинули діти

У Сполучених штатах Америки на східне узбережжя обрушився сильний шторм, який забрав життя щонайменше 5 осіб. Серед загиблих є діти. Про це поінформували представники американської поліції.

Так, згідно з оприлюдненими даними, в результаті негоди 2,2 мільйона жителів східного узбережжя США залишилися без електроенергії. До слова, в місті Нью-Йорк, Бостон і Філадельфія авіаперевізники скасували близько 3 тисяч рейсів. У деяких районах, де пориви вітру досягають 15 кілометрів на годину, призупинено рух електропотягів. Крім крижаного дощу, на зазначені міста обрушився і снігопад.

Крім того зазначається, що внаслідок сильного шторму загинули щонайменше 5 осіб, серед яких - двоє дітей. Вчора, 2 березня, в Путнам Веллі, штат Нью-Йорк на будинок, де знаходився 11-річний хлопчик впало дерево. Рятувальники під завалами знайшли лише бездиханне тіло дитини. Його мати вижила, жінка знаходиться в лікарні. За аналогічних обставин у Вірджинії помер 6-річний хлопчик.

На даний момент рятувальники США продовжують розбирати завали у зв'язку, з чим інформація про постраждалих і загиблих може оновлюватися.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь