Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Творець Facebook презентував новий інтерфейс соціальної мережі

Генеральний директор популярної у всьому світі соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг презентував днями новий дизайн програми.

Як стало відомо, конференція розробників компанії відбулася в Каліфорнії (США). В ході заходу Цукерберг поінформував про зміни, які торкнулися новинної стрічки, а також розповів про онлайн-магазин Marketplace, відеорозмови з екрану Portal і опцію Secret Crush, створену для знайомств в соцмережі. Варто відзначити, що після поновлення інтерфейсу в соціальній мережі (в додатку та на сайті) зникне традиційна панель задач, розташована вгорі. До слова, це найбільший редизайн Facebook за всі 15 років його існування.

Крім того, Цукерберг презентував окуляри віртуальної реальності, продаж яких заплановано на 21 травня поточного 2019-го року. До слова, ціна гаджетів Oculus Rift S і Oculus Quest складе 400 доларів на території США.

На завершення конференції творець соцмережі анонсував і довгоочікуване об'єднання месенджерів Facebook Messenger, Instagram і WatsApp - всі програми отримали єдиний простий дизайн для швидкого обміну повідомленнями.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


2 thoughts on “Творець Facebook презентував новий інтерфейс соціальної мережі

  1. Ева Щемелева

    Выбор кейтеринговой компании для проведения того или иного корпоративного мероприятия, будь то легкий фуршет или полноценный банкет – дело не из лёгких. Вот вам ребята которые всегда справляются с поставленной целью фуршет на заказ в Одессе

Залишити відповідь