Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Стильні жіночі босоніжки 2016 року: мікс класики, спорту і комфорту

З кожним днем ​​стає все тепліше - настає час задуматися про зміну взуття. Магазини пропонують нам неймовірну кількість моделей босоніжок, але чи всі вони актуальні в цьому сезоні? Швидше за все, на полицях залишилися і колекції минулих років. Щоб вибрати босоніжки, модні цього літа, і відчувати себе в них комфортно, варто знати кілька хитрощів, про які ми розповімо в цій статті. Представницям прекрасної статі зараз краще вибирати літнє взуття в класичному стилі або, навпаки, спортивну, але так, щоб модель підкреслювала характер їх власниці.

Суворі, «аристократичні» босоніжки

Їх важко уявити без шпильки, тому модницям, ще недавно хизувався на танкетці, доведеться згадати навички ходіння на тонкому високих підборах. Жіночі босоніжки, актуальні в 2016, будуть доповнені ремінцем, розташованим під щиколоткою, і перемичкою в області пальчиків. При всій своїй офіційності таке взуття може бути досить різноманітною, по-літньому яскравою, прикрашеною деталями кольору срібла і золота. Вкрай бажано, щоб босоніжки були зроблені з натуральних матеріалів.

Спортивні моделі

Товста протекторна підошва є трендом цього року. Верх таких босоніжок найчастіше яскравого люмінесцентного відтінку. Стилісти радять не перестаратися з деталями образи такого стилю і обмежитися тільки лише взуттям. До речі, модні спортивні босоніжки на грубій підошві підійдуть не тільки молоденьким дівчатам. Жінки постарше також можуть дозволити собі цю новинку. Тим більше така модель найбільш комфортна з нині запропонованих будинками мод. Крім цього, ви можете смотреть тут широкий вибір якісних моделей босоніжок.

Босоніжки на тонкій плоскій підошві

Таке взуття може бути досить різноманітною. Фаворит весни-літа 2016-го року серед моделей на низькому ходу - босоніжки в етнічному стилі. Чудово виглядають модні босоніжки, густо прикрашені стразами. Однак, купуючи таке взуття, варто пам'ятати, що вона також повинна бути пошита з дорогих матеріалів.

Літнє взуття в ретро-стилі

Цього літа модниці можуть порадувати себе взуттям, схожою на ту, яку носили в 70-50-х рр. минулого століття. Особливість моделей - кольоровий верх, пробкова (або пластикова) підошва, а також каблук-чарочка в поєднанні з лакованої поверхнею взуття. Як правильно підібрати босоніжки за формою стопи? Модні і вдалі босоніжки - це додатковий плюс до вашого образу, а можливо, і його родзинка. Купуючи босоніжки, все ж не варто забувати про особливості свого тіла. Неправильно підібране актуальна модель може виглядати гірше взуття позаминулих колекцій.

Щоб не помилитися, варто знати кілька правил вибору босоніжок:

1. Дівчатам з великим розміром ноги краще зупиняти вибір на босоніжках з закритою бічною частиною і заокругленим носком.

2. Широка ступня стає візуально вже в босоніжках з трикутним носком на танкетці або підборах.

3. Жінки з виступаючими суглобами, повинні вибирати моделі, які будуть ховати дефект стопи, не травмуючи шкіру.

4. Неприваблива форма пальців легко ховається під закритим носком. Пам'ятайте, що босоніжки, які ви купите в 2016 році, повинні бути зручними, виготовленими з якісних матеріалів і такими, які підкреслять вашу індивідуальність. Благо, сучасна індустрія моди дає можливість вибрати саме ту модель, яка буде по-справжньому вашої.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь