Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості годинників Rado

Протягом всієї роботи компанія залишалася вірною кераміці. Годинники з неї були міцними і могли легко змінювати форму. Через деякий час фахівці навчилися використовувати у виробництві діамантове покриття. Раніше це було неможливо, оскільки кераміка була для нього занадто шорсткою, і не могла втримати розчин.

Міцний, практично вічний корпус

За допомогою особливої ​​технології Rado надали потрібну гладкість поверхні і втілили задумане в життя. Наступним кроком, і одночасно світовим проривом в області годинникового виробництва став винахід повністю алмазного корпусу годинників. Точніше корпусу зі складу, що включає в себе алмазний компонент. Литі годинники, повністю збігаються за міцністю з цим коштовним каменем і вони невразливі до подряпин і сильних ударів. За це годинники Rado, які можна придбати за даним посиланням https://imidge.com.ua/ru/f-watches-rado/ продовжують цінуватися як найміцніші годинники у світі.

Точність ходу

Не тільки міцність, але і точність стала козирною картою в рукаві компанії. У ряді моделей ми можемо побачити використання хронометра, як додаткового засобу вимірювання часу. Звичайно, він так само бездоганний з точки зору дизайну. Годинники з хронометром не тільки можуть розраховувати час з точністю до десятої частки секунди, але стануть бездоганним аксесуаром.

Бездоганний дизайн

Кожна модель Rado - це ціла історія. Об'єднання двох таких якостей, як стриманість і зухвалість - візитна картка бренду. Лінійка Original відрізняється використанням позолоти і зухвалим, але разом з тим класичним дизайном. Останні моделі виконані в стилі хай-тек. У них використовуються футуристичні мотиви, чорний колір корпусу і зухвалі обтічні форми.

Годинники марки Rado - це відмінний аксесуар і улюблена штучка, яка буде радувати вас протягом усього життя. Вони відмінно підійдуть незалежній, яскравій та активній людині. Дух свободи пронизує всю суть цих годинників, тому, якщо ви відносите себе до затятих конформістів - цей годинник не для вас. Відкриття та успіх починаються там, де закінчується зона комфорту. Саме так думали і думають керівники компанії Rado.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь