Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Замовлення авто в США та Грузії

Купівля автомобіля для українців більше не є чимось витратним або недосяжним. Важливо відзначити, що ми говоримо про авто, яке дійсно подобається і хочеться. Зараз такий час, коли машина мрії може легко стати реальністю.

З'являються різні програми, націлені на те, щоб максимально спростити процес підбору і придбання автомобіля. Як і хто в цьому може допомогти, розповідаємо в нашому матеріалі. Ми підібрали варіанти, які зможуть гарантувати адекватну ціну, надійність і швидку доставку.

Замовлення авто в США

Перше і те, що більше на слуху - замовлення авто в наличии из сша. Американський ринок може запропонувати дійсно величезний вибір різних моделей і комплектацій машин. Навіть тих, які раніше бачили тільки на картинках або в комп'ютерних іграх, так як вітчизняний ринок запропонувати їх не міг.

Плюс ще в тому, що в США власники авто міняють їх кожні три-п'ять років, і вони просто не встигають зношуватися. Цікаві та популярні марки авто завжди є в наявності, а майбутній власник машини отримує до 25% економії при купівлі авто з мінімальним пробігом.

Однак, наскільки б легким і зручним не був процес замовлення авто з США, тут не обійтися без надійного провідника.

columbauto - це офіційна компанія, яка на ринку послуг з 2008 року і має позитивну репутацію! Фахівці якісно виконують свою роботу, результати якої можна побачити прямо на сайті у вигляді відгуків.

У columbauto.com.ua працюють тільки з перевіреними страховими компаніями в США, які мають бездоганну репутацію тривалий період часу.

Замовлення авто в Грузії

Ще один надійний, а головне швидкий спосіб придбати автомобіль - замовити його з ближньої країни Грузії! Перевага цього способу в тому, що автомобіль не потрібно чекати 3 місяці: термін доставки складає всього 5-10 днів.

Грузія також може похвалитися великим вибором автомобілів, а columbauto співпрацює з найбільшим авторинком Кавказу - «Автопапа». Співробітники філії в Грузії на всіх етапах супроводжують покупця тут, в Україні, щоб весь процес залишався прозорим і по отриманню авто не було ніяких «котів у мішках».

Як зробити покупку авто ще простіше?

Але і це не все. Для максимально вдалого придбання, columbauto пропонує унікальну послугу - «Легкий старт».

«Легкий старт» це підбір 5 автомобілів із США або Грузії всього за 1 долар. Наблизиться до свого нового авто можна всього в два простих кроки:

1. Внести свої дані в бланк замовлення

2. Поспілкуватися з фахівцем, який зв'яжеться з покупцем. Після бесіди з яким покупець отримує повну інформацію про 5-ти реальних автомобілях.

Про автомобілі розкажуть все: модель, марку, рік випуску, пробіг, колір, комплектацію та інші критерії, включаючи фото пошкоджень. Також співробітники columbauto розраховують вартість кожного автомобіля в Україні під ключ.

Наблизитися до здійснення своєї мрії допоможе columbauto. З нами купити автомобіль легко!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь