Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Таксі: оперативно і доступно

Стандартно таксопарки пропонують пасажирські перевезення на автомобілях різних рівнів комфорту, але компанія vse-taxi.com пішла далі і вирішила розширити свій каталог послуг чимось новим і цікавим. Саме завдяки цьому vse-taxi.com може приїхати на будь-який виклик, надати допомогу, зустріти когось або допомогти перевезти велику компанію друзів.

Крім того це ще й дешевое такси феодосия, так що поєднує в собі все найкраще.

Окремо варто зупинитися на тому, які саме послуги надає таксопарк:

  1. Вибір рівня комфорту. Доступні такі варіанти, як економ таксі, преміум, мікроавтобус, універсал і інші. Вони відрізняються не тільки комфортністю, а й ціною, що також важливо враховувати.
  2. Кур'єрська доставка, якщо через щільний графік Ви самі не встигаєте щось відвезти. Наприклад, можна попросити доставити букет квітів, якісь документи, подарунки, продукти і багато іншого. Водій постарається зробити все оперативно і доставити речі точно до потрібного часу.
  3. Драйвер або тверезий водій. Але таку послугу замовляють не тільки після вечірок з алкоголем - буває багато випадків, коли потрібно, щоб кваліфікований водій відвіз Вас на Вашому ж автомобілі.
  4. Зустріч в аеропорту з табличкою. Чи не встигаєте зустріти родича, друга або колегу? Або хтось не зможе зустріти Вас самих? Тоді це зробить фахівець таксопарку.
  5. Вартість таксі, а саме більшості послуг, вказана на офіційному сайті - саме там можна відразу прицінитися, щоб знати, в яку суму може обійтися поїздка. Тому якщо Вам потрібно таксі - ціна відразу написана, не потрібно чекати підступу.

Онлайн замовлення - швидко, зручно, легко

Інша цікава послуга, яку може запропонувати https://vse-taxi.com - це замовлення таксі онлайн. Для цього не доведеться дзвонити диспетчеру і спілкуватися з ним в телефонному режимі. Досить заповнити зрозумілу анкету, розташовану на офіційному сайті.
В онлайн-замовленні потрібно вказати:

  1. Пункт призначення - адреса, куди Ви хочете відправитися.
  2. Адреса, з якого Вас потрібно буде забрати.
  3. За бажанням можна додати кілька адрес, куди потрібно заїхати по дорозі.
  4. Примітки до поїздки, наприклад, наявність кондиціонера або дитячого крісла.
  5. Час, до якого повинен приїхати таксист. Наприклад, потрібно чи машина зараз або до якогось певного часу сьогодні або завтра. Далі потрібно буде вказати персональні дані замовника: ім'я та номер телефону, за яким з Вами зв'яжеться водій або оператор в разі необхідності уточнення деяких деталей.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь