Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги ролетних штор

Дуже часто виникають ситуації, коли з яких-небудь причинами доводиться відмовлятися від штор в інтер'єрі. Але що ж робити, якщо в кімнату постійно проникають пекучі сонячні промені або немає бажання виставляти своє життя на загальний огляд. Та й кімната без належного оформлення вікон виглядає безлико і незатишно.

У такій ситуації тканинні ролеты зебра - відмінне рішення. Інші види представлені на сайті компанії.

На ринку сонцезахисних систем порівняно недавно з'явилися тканинні ролети системи День-Ніч. На відміну від стандартних ролет, з їх допомогою можна більш точно і ефективно регулювати проникнення світла в приміщення. Це можливо завдяки тому, що полотно складається зі смуг прозорої і щільної тканини, які послідовно чергуються один за одним. І в залежності від положення або поєднання цих смуг буде досягатися необхідний ефект:

  1. повне затемнення кімнати
  2. приглушене, м'яке освітлення
  3. розсіяне світло
  4. повністю природне освітлення.

Тканинні ролети бувають двох конструкцій:

  1. Відкрита. Така конструкція передбачає намотування полотна на валик, який закріплений над вікном.
  2. Закрита. У цей випадку вал ролети поміщається в короб, а по боках ролети оснащені напрямними, які закріплюються і забезпечують щільне прилягання до вікна. Така конструкція повністю виключає потрапляння світла, а саме полотно не бовтається. Тому ролети закритого типу вважаються більш зручними і практичними. Але і вартість такої конструкції буде дорожче.

Тканинні ролети День-Ніч дуже прості в управлінні і експлуатації. А різноманітність фактур і колірних поєднань дозволить вибрати ролети, які ідеально впишуться в будь-який інтер'єр і гармонійно доповнять той чи інший стиль оформлення квартири.

Ролети мають високу ціну, але добре регулюють надходження світла в кімнату.
Рулонні штори є одним з найкращих товарів для захисту від сонячних променів. На жаль, такі вироби мають одним недоліком - високою ціною. Але через їх переваг вибір падає саме на даний вид декоративних виробів. Головними позитивними факторами виступають:

  1. Регулювання рівня освітлення.
  2. Збереження огляду з приміщення.
  3. Поєднання характеристик тюлі та портьєр.
  4. Візуалізація простору.
  5. Захисна функція від попадання прямих променів, яка позитивно впливає на підтримання оптимальної температури в кімнаті.
  6. Дизайн дозволяє доповнити будь-який інтер'єр.

Незважаючи на ціну, багато людей вибирають саме рольштори «день-ніч». Вони кращі з усіх своїх представників.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь