Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Франції чоловік 4 місяці доводить в суді, що він живий

На півдні Франції з 74-річним Луїсом Паласіосом стався курйозний випадок - чоловік вже 4 місяці доводить в суді, що він живий. Про інцидент розповіли французькі ЗМІ.

Справа в тому, що поки пенсіонер в травні цього року перебував у від'їзді, на його ділянці поблизу будинку було виявлено тіло невідомого чоловіка. Відповідні органи влади визнали Паласіоса мертвим, ідентифікувавши труп як власника домоволодіння, де він був знайдений. Про те, що він «похований», Луїс дізнався випадково, коли його банківські рахунки заблокували і скасували соціальні виплати. Крім того, водійське посвідчення пенсіонера теж виявилося недійсним.

Пізніше з'ясувалося, що виявлений на ділянці Луїса труп належав бездомному, який багато років жив у районі, де знаходиться будинок Паласіоса.

Незважаючи на те, що француз відразу ж звернувся з вимогою до влади відновити всі права, виявилося, що дане рішення можна оскаржити лише в суді. Так, жертва юридичної помилки вже 4 місяці чекає постанови, а вирішальне засідання суду призначене на 25 вересня. Весь цей час пенсіонер позбавлений засобів до існування і можливості пересуватися на авто.

Примітно, навіть після того, як Луїс Паласіос виграє справу, ще два тижні він буде вважатися мертвим - згідно з французьким законодавством рішення суду вступить в силу через 14 днів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь