Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Варшаву надійшла велика партія електробусів

У польській столиці завершилися поставки партії зі 130 зчленованих електробусів Solaris Urbino IV 18 Electric.
Напередодні, 3 грудня, завершилася поставка 130 електробусів моделі Solaris Urbino IV 18 Electric для Варшави. Їх закупили за контрактом, укладеним в липні 2019 року, між муніципальним перевізником Варшави MZA (Miejskie Zakłady Autobusowe) і компанією "Solaris Bus & Coach".

Вартість 130 електробусів за контрактом життєвого циклу з гарантією і сервісним обслуговуванням склала 400 мільйонів злотих.

Це зчленовані машини довжиною 18 метрів на базі повністю низькопідлогового зчленованого автобусного кузова "Solaris Bus & Coach", вони мають 47 місць для сидіння при загальній місткості до 150 людей. Електробуси оснащені акумуляторною батареєю ємністю в 150 кіловат-годин, на яку є сім років гарантійного терміну. Електробуси матимуть функцію швидкої зарядки від зарядних станцій потужністю до 400 кВт. Порти для зарядки будуть розміщені в передній і задній частині кузова. Крім того, на даху електричного автобуса буде розміщений токоз'ємник для швидкої підзарядки на зупинках.

Станом на грудень, зарядки для електробусів встановлені лише в автобусних парках і на кінцевій Konwiktorska. У зв'язку з цим, нові електробуси поки що обслуговують лише ті маршрути, які проходять поблизу автобусних парків. На даний момент це маршрути: 111, 128, 169, 269, 503, 511, 705, 735, також на маршруті 162 у вихідний день і на маршруті 175 (пікові зміни).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.