Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати металеву архівну шафу?

У цій статті ми розглянемо, як правильно вибирати металеві архівні шафи, їх параметри, різновиди, місткість документації, як розмістити їх в приміщенні, що використовуються замки, моделі шаф (збірно-розбірні і вбудовані). На сьогоднішній день виробники металевих офісних шаф пропонують величезний вибір і різні модифікації металевих архівних шаф. У місцях реалізації пропонуються шафи різних категорій: металевий архівний шафа, стелажі, бухгалтерський шафа, картотечну шафу і т. п., В тому числі пожаростойкие і зламостійкі. Металеві архівні шафи значно різняться за вартістю в меншу сторону від сейфів, хоча мають досить міцну конструкцію і різну замкову захист.

З іншого боку, вони мають незаперечні переваги перед звичайними, простими шафами. Металеві архівні шафи створені спеціально для захисту і зберігання документів і, їм не страшні ні підвищені температури, ні висока вологість, ні агресивні механічні дії. Вони також оснащені надійними системами замикання, які дозволяють зберігати в них не тільки документи і архіви, а й цінні речі, фінанси. Сучасний ергономічний дизайн таких меблів дозволяє їй зручно розміститися практично в будь-якому офісі. Металеві архівні шафи випускаються, як збірно-розбірними, так і цілісними конструкціями, що дозволяє встановлювати їх практично в будь-якому, навіть важкодоступному приміщенні. Збірно-розбірні конструкції зручно складувати і транспортувати. Вони легко збираються під потреби користувача і компонуються з урахуванням індивідуального стилю планування приміщення. Так само збірно-розбірні моделі таких шаф дозволяють оптимально використовувати площу приміщення і, відповідно економити її.

Зверніть також увагу, що якісні канцелярські шафи УХЛ-МАШ ви можете придбати за вигідними цінами вже сьогодні на сайті uhl-mash.ua.

Купуючи один раз металеву архівну шафу, покупець може на довгі роки забути про її обслуговування, практично в цьому не має потреби. А також може не переживати про те, що з цінними паперами або архівами може щось статися. Навіть в разі пожежі, землетруси або іншого стихійного лиха з архівами нічого не трапиться. Такі меблі ударопрочная і зносостійка. Спеціальне порошкове покриття листової сталі надає металевим шаф солідний вигляд, в основному світло-сірого кольору, і не має токсичних випарів, що забезпечує гігієнічність даної продукції. Щоб забезпечити максимальну ефективність цінних речей, металева архівна шафа можна доукомплектувати трейзером, - іншими словами - вбудованим міні-сейфом. Всі архівні шафи забезпечуються замками. Для зберігання звичайних канцтоварів можна використовувати прості поштові замки. Для зберігання особистих справ співробітників використовуються ригелі замки.

У разі, якщо в приміщенні присутня підвищена вологість, то металева архівна шафа стане його невід'ємною частиною для зберігання архівів. Теж відноситься і до не опалюваних приміщень. Ці шафи не схильні до корозії, завдяки спеціальному порошковому покриттю і вигідно відрізняє їх від меблів, зробленої з ДСП і подібних матеріалів. Крім того, вони здатні витримувати великі фізичні навантаження. Архівні шафи з металу давно вже стали невід'ємною частиною великих державних організацій і установ. Ці вироби дозволяють структуровано зберігати величезні архіви. Так само такі шафи перешкоджають вільний доступ до архівів третім особам. Документи в таких архівах можуть зберігатися довгі роки і навіть десятки років. Головною метою даного типу виробів полягає в тому, щоб забезпечити максимальне збереження документів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь