Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Зростання інвестицій в сфері електронного бізнесу

Глобальна мережа набула серед користувачів широку популярність і практично постійно присутній в повсякденному житті кожної людини. Світовий ринок глобальної мережі на сьогоднішній момент часу оцінюють в 500 мільярдів доларів. У зв'язку з цим інтернет привертає все більшу увагу різних інвесторів.

Інвестування такого роду бізнесу є досить ризикованим, але в свою чергу може допомогти заробити чималі доходи. За статистичними даними Forbes, інвестування електронного бізнесу в межах терміну 3-5 років здатне принести до 1000% доходів. Переважно інвестори вкладають фінанси у новітні електронні послуги, а також в нові компанії, які мають великі шанси на шляху до успіху, повідомляє новостной портал.

Область зацікавленості інвесторів включає галузі, що розвиваються, в яких ціна компаній зростає досить інтенсивно. Згідно з деякими дослідженнями, популярної сферою економіки служить промисловість майбутнього, тобто біотехнології, глобальна мережа і інформаційні технології, медицина і фармацевтика.

У зв'язку з великою популярністю інтернету серед населення інтерес інвесторів постійно зростає. Також це пов'язано з безперервністю доступу до будь-якого виду інформаційних ресурсів, можливість розширювати територіальні межі, а також маса способів щодо персонального звернення до замовників і клієнтам. Такого роду бізнес-модель є структурованим способом здійснення бізнесу за допомогою глобальної мережі.

В електронній сфері бізнесу розрізняють кілька головних бізнес-моделей:

  1. • реклама
  2. • бізнес
  3. • бізнес - бізнесу
  4. • брокерські послуги і торгівля.

У більшості випадків залучення інвестицій здійснюється за допомогою реклами. Саме цю модель застосовують багато інформаційні портали. Наступною моделлю служить зв'язування покупця і продавця. Прибуток від застосування такої моделі базується на комісії від виконаних угод. Також існує модель електронного бізнесу, яка передбачає продаж клієнтам товарів або послуг (онлайн-магазини).

Інвестори вкладають свої кошти практично завжди в реальний бізнес або проекти, здійснення яких вже почалося. Підприємці, що працюють в Мережі, вкрай обережно ставляться до інвесторів, боячись несприятливих умов в пунктах інвестиційних договорів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь