Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Теплі електричні підлоги від компанії ЕлектроДруг - плюси і мінуси

Найбільш часто теплі підлоги використовуються в приміщеннях, де підлога викладена керамогранітом або плиткою. Крім того, вкрай рідко електрична підлога використовується без центральної системи опалення. Як правило, ці конструкції доповнюють один одного. Електрична система допомагає прогріти холодне покриття для підлоги. Найчастіше плитка або керамограніт викладаються у ванній, на кухні або в коридорі, тому і теплі підлоги часто використовуються саме в цих зонах.

Варто відзначити безумовну перевагу теплої підлоги від компанії ЕлектроДруг e-dryg.com.ua - нагрівання повітря на висоту до 2,5 метрів від підлоги. Тепле повітря в приміщенні робить умови проживання в ньому ще більш сприятливими і комфортними.

Особливу увагу слід приділити процесу монтажу електричної підлоги. Вкрай не рекомендується економити на матеріалах, навіть, якщо здається, що різниця буде незначною. Найкраще доручити установку професіоналам.

Переваги установки теплої підлоги

Електричні теплі підлоги сьогодні досить популярні по ряду причин:

Конструкція електричної підлоги здатна усунути недолік центрального опалення в квартирах. Як правило, основне опалення в сучасному житлі найменше обігріває підлогу, залишаючи її досить холодною. Пов'язано це з тим, що батареї розташовуються на деякій відстані від підлоги, внаслідок чого внизу скупчується холодне повітря. Тепла підлога допомагає вирішити цю проблему. В результаті установки додаткової конструкції прогрів приміщення стає рівномірним.

Монтаж теплої підлоги не вимагає використання додаткового обладнання, що робить можливим установку такої конструкції в будь-якому приміщенні.

Ступінь прогрівання підлоги можна легко контролювати, підбираючи найбільш оптимальний для себе варіант.

Тепла електрична підлога доповнюється спеціальним терморегулятором, який дозволяє в кожній кімнаті виставити необхідну температуру. У деяких зонах також можна легко підігрів відключити взагалі.

Тепле повітря від підлоги піднімається вгору, виключаючи, тим самим, виникнення в квартирі або будинку протягів.

Електрична підлога дозволяє позбавити будь-яке приміщення від зайвої вологи, що, в свою чергу, виключає ймовірність утворення цвілі.

Недоліки електричної підлоги

Незважаючи на велику кількість переваг конструкції теплої підлоги, дана система все ж має деякі недоліки:

Перший і найбільш очевидний мінус електричної підлоги - збільшення витрат на електроенергію в будинку. У цьому випадку для того, щоб максимально знизити витрати, найкраще використовувати терморегулятор, який дозволить знизити температуру або відключити обігрів в деяких зонах.

Перед установкою конструкції електричної підлоги необхідно обов'язково перевірити проводку в будинку на справність.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь