Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги пультової охорони

Якщо у вашому домі багато цінних речей і ви турбуєтеся за них, то необхідно подбати про безпеку дому і забезпечити охорону. Вона може бути фізичною з наявністю сторожа або пультовою, тобто дистанційною. У першому випадку на багато що може вплинути людський фактор, наприклад, сторож може піти по нужді. Пультова охоронна сигналізація для дому працює без перебоїв. У неї є власний генератор, тому навіть при відключенні стаціонарного живлення система підключиться до резервних джерел.

Особливості пультової охорони

Всі датчики охоронної сигналізації встановлюються в потайних, захищених місцях, тому виявити їх дуже складно. Варто відзначити, що охоронна сигналізація може бути бездротовою, адже для протягання кабелів потрібним є перепланування. Пультова система від https://bezpeka-ltd.com/ru/pultovaya-ohrana/ працює від брелока або через комп'ютер. Якщо спрацює сигналізація і ви її вимкнете, то на центральний пульт все одно прийде сигнал.

Крім того, диспетчеру завжди подається оповіщення про наявність будь-яких поломок. Після отримання цієї інформації співробітники виїжджають на місце і усувають проблему. У разі небезпеки група швидкого реагування негайно виїжджає, її маршрут опрацьовується з урахуванням пробок. Варто відзначити, що часто автомобілі охорони курсують по найближчих околицях.

Головним мінусом пультової системи є її висока вартість. Однак щомісячне обслуговування буде дешевшим, ніж зарплата професійного сторожа. До того ж для останнього слід додатково обладнати окремий будиночок або приміщення. Щоб максимально убезпечити свій будинок, можна об'єднати пультову та фізичну охорону.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь