Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги професійної заправки картриджів

Оргтехніка - вірний помічник у веденні бізнесу чи навчанні. Роздруківкою різноманітних документів, рефератів, ділових листів доводиться займатися практично щодня, тому немає нічого дивного в тому, що тонер в принтері закінчується досить скоро. Для відновлення роботи оргтехніки виробники принтерів і БФП рекомендують придбати новий тонер-картридж. Однак в наших умовах це економічно недоцільно, оскільки вартість оригінальних пристроїв досить велика. Набагато вигідніше заправити його в спеціалізованому сервісному центрі, попередньо ознайомившись з особливостями послуги, або спробувати виконати заправку самостійно, що зробити досить складно.

Складнощі самостійної заправки

Виробники оргтехніки недарма не рекомендують заправляти картриджі до своїх апаратів. Почасти через прагнення заробити на комплектуючих, але є й інша причина: звичайний користувач навряд чи зможе зробити це з прийнятною якістю.

Може здатися, що в цьому процесі немає нічого складного. Однак в більшості випадків перша ж самостійна спроба виявляється останньою, оскільки майже неминуче призводить до виникнення кількох неприємних наслідків:

  1. через незнання тонкощів процесу та елементарну недбалість тонер-картридж може бути просто зіпсований;
  2. неправильно обраний тонер не гарантує прийнятної якості друку;
  3. фарба легко розпорошується, забарвлює пальці і псує особисті речі;
  4. термін служби принтера або БФП може істотно знизитися.

В результаті втрачається чимало часу і виникають прямі збитки. Виняток становлять тільки ті випадки, коли користувач має достатньо досвіду або раніше працював в сервісному центрі.

Заправка від професіоналів

Спробувавши виконати завдання самостійно, більшість користувачів звертаються до спеціалізованого сервісного центру. Переваг такого підходу до обслуговування оргтехніки дуже багато. Ось тільки найактуальніші:

  1. Повна відсутність неприємних забруднень в домі. Навіть дуже акуратні дії з тонером не дають гарантії, що меблі і одяг не забрудняться.
  2. Економія часу: досвідчений майстер виконає роботу набагато швидше.
  3. Висока якість друку. У сервісних центрах використовується тільки сертифікований тонер, який гарантовано підійде для кожного конкретного виду техніки.
  4. Гарантоване видалення відпрацьованої фарби.
  5. Отримання гарантії на виконану роботу. При виникненні дефектів друку користувач зможе звернутися в сервісний центр, де виявлені недоліки будуть усунені безкоштовно.

І найголовніше. Професійна недорогая заправка картриджей дає можливість продовжити термін служби техніки - в порівнянні з самостійною заправкою, коли користувач може зібрати робочий орган пристрою з помилками.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь