Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги акумуляторів A-Mega

Основною перевагою українських акумуляторів A-Mega є їх збалансоване співвідношення ціна-якість. При відносно невисокій ціні у акумулятора хороші характеристики і вражаючі експлуатаційні показники.

Варто зазначити, що акумулятори amega виготовляються за технологією німецької компанії MOLL на обладнанні переважно німецьких машинобудівників.

Переваги акумулятора A-Mega:

  1. Відмінна вібростійкість.
  2. Стійкість до глибокого розряду і швидка відновлюваність при повній розрядці за рахунок використання гібридної технології при виробництві. У пластинах використовується селен і кальцій.
  3. Можливість відновлення ємності і продовження терміну служби за допомогою методу КТЦ.
  4. Експлуатується в діапазоні робочих температур від -50 до +60 градусів.
  5. Доступна вартість.

Акумуляторні батареї A-Mega виготовляє ТОВ «Мегатекс» за гібридною технологією. Компанія є найбільшим українським виробником свинцево-кислотних батарей і реалізує свою продукцію в багато європейських країн.

Акумулятор A-Mega підходить для автомобілів різних типів. Продукція бренду розділена на кілька асортиментних лінійок, що враховують особливості і технічні параметри різних видів транспорту.

Серії A-Mega Ultra і Premium призначені для енергоємних авто бізнес-класу, в тому числі, для автомобілів з дизельними двигунами марок Volkswagen, Audi, Ford.

Ultra+ це лінійка необслуговуваних батарей з поліпшеною геометрією решітки, посиленою вібростійкою за рахунок товстих крайок пластин і підвищеними стартовими струмами.

У серію Asia входять акумулятори для автомобілів будь-яких марок азійськох групи.

Батареї серії Standart підходять для бюджетних автомобілів зі стандартним рівнем енергоспоживання.

Акумулятори A-Mega можна придбати у спеціалізованому інтернет-магазині, в тому числі з безкоштовною доставкою по країні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.