Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обираємо жіноче взуття на літо

Світ моди не втомлюється вражати різноманітністю фасонів, які будуть популярні влітку. І справа стосується не тільки стильного одягу, аксесуарів, сумок, а й взуття. Ми вивчили поточні тенденції та поспішаємо поділитися з вами добіркою наймодніших характеристик взуття влітку 2021-го.

1. Плоска підошва

Балетки, сандалі і навіть звичайні шльопанці - все це, на щастя, влітку 2021 року можна без докорів сумління вибирати на плоскій підошві, адже це один з головних трендів. Зручність і комфорт, які пропонує жіноче взуття Attico, зараз на піку популярності. Відкрите взуття без підборів буде ідеальним доповненням нарядів для пляжу. Детальніше про таке взуття читайте в нашій статті.

2. Стрічки на щиколотці

Взуття зі стрічками і бантами на щиколотці може стати ідеальним завершенням романтичного образу або стильним акцентом повсякденного стриманого лука - це буде залежати від фасону туфель, їх матеріалу і кольору. Для сексуальних нарядів вибирайте броскі човники з елегантними стрічками. А якщо не хочете викидати невиправдано великі суми на модельні туфлі, просто прив'яжіть стрічки до звичайних човник з ремінцями.

3. Висока платформа

Висока плоска платформа знову в тренді. Вибираючи таке взуття, намагайтеся відразу продумати весь образ цілком і не дуже перевантажити його яскравими квітами або аксесуарами, взуття на платформі саме по собі досить помітне, навіть якщо це однотонні білі або бежеві босоніжки.

4. Квадратний носок

Якщо ви втомилися звірятися з трендами, яке закруглення носка вважається модним в даний момент, то літо 2021 стане для вас приємним сюрпризом: рівний квадратний носок на піку популярності. Виглядає дуже стильно, погодьтеся.

5. Туфлі на низькому каблуці

Майже всі останні взуттєві колекції 2021 пропонують модницям обзавестися до літа туфлями або босоніжками на ультранизькому гострому каблучку. Особливо популярні низькі Стілетто, шпильки, стовпчики і каблуки-чарки. Такі скромні, але симпатичні варіанти просто створені для стильного чайного сукні - одного з кращих нарядів літа 2021. Вивчіть фасони чайних суконь в нашому огляді і самі в етмо переконайтеся.

6. Плетені сандалі

Романтичні тканинні або брутальні з ремінцями у вигляді джгута - все плетені сандалі в тренді цього літа, вибирайте будь-які під свій образ. Плетінки ідеально впишуться в модний річний стиль сафарі, підійдуть вони і для пляжу, і для романтичного бохо. До таких моделей взуття можна сміливо вибирати популярні влітку плетені сумки.

7. Зручні в'єтнамки

Нам вже не звикати бачити в'єтнамки серед трендової взуття, але в цьому році їх популярність особливо висока, адже цей тренд вирішили підтримати найвідоміші виробники модного взуття.

8. Клогі

Якщо ви до цих пір не знаєте, чим клогі відрізняються від сабо, то саме час це з'ясувати, і найкращий спосіб - відразу придбати собі і ті, і інші, адже це тренд літа 2021. Не дивлячись на масивний зовнішній вигляд, багато клогі досить легкі. Поєднувати їх можна з джинсами і шортами.

9. Крокси

І якщо вже ми згадали сабо, то гріх обійти стороною такий ультрамодний варіант як крокси-сабо. Найчастіше в взуттєвих магазинах можна знайти звичайні крокси - монотонні і без прикрас. Але виглядають такі варіанти досить сумно. Якщо душа жадає креативності, то вибирайте взуття з прикрасами або самі декорують свої крокси незвичайним чином.

10. Великі прикраси

Стильний образ з акцентом на взуття буде особливо актуальним в цьому році, тому сміливо вибирайте взуття з масивними прикрасами, які будуть звертати на себе увагу. Блискуча тканина, помітні дрібнички та інші акценти - варіанти для гламурних вечірок, весільних торжеств або випускної сукні старшокласниці.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.