Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Позики онлайн - переваги та особливості

Позики онлайн - це відмінне рішення, для тих, кому терміново потрібні гроші без зайвої тяганини. Завдяки зручності оформлення та отримання коштів, лояльним вимогам до позичальника вони стали справжнім порятунком для багатьох.

Напевно, практично кожна людина хоча б раз у житті стикалася з незапланованими витратами. Наприклад, телефон, що раптово зламався, так куртка, що так недоречно порвалася у дитини або зуб, що розболівся, можуть запросто поставити у фінансовий глухий кут.

Деколи витрати можна відкласти до зарплати, але іноді гроші потрібні терміново. Звичайно, не у всіх є знайомі чи родичі, готові будь-якої хвилини позичити потрібну суму. У таких випадках на допомогу приходять позики онлайн - наприклад, украинские малоизвестные МФО.

Кому можна взяти позику

Позику у мікрофінансовій організації може взяти практично будь-яка людина. Для отримання коштів достатньо досягти віку 18 років, мати громадянство і паспорт України, а також мобільний номер і адресу електронної пошти, що діє. Заявка на сайті оформляється дуже швидко, а відповідь надходить практично миттєво. Зараз існують сервіси, на яких можна порівняти умови позики в різних МФО та вибрати з них найбільш вигідний та підходящий.

Багато людей з метою отримання більшого прибутку після оформлення позики на отримання додаткових коштів, прагнуть знайти найкращу кредитну пропозицію, яка б повністю задовольняла потреби потенційного позичальника та відповідала всім вимогам. Як правило, людина обирає між мікропозикою онлайн та кредитом. Для того, щоб зробити вибір правильно, необхідно знати відмінні риси кожного з них, і вже виходячи з цього приймати остаточне рішення.

Відмінні риси мікропозик

1. Швидкість оформлення всіх документів. Головним плюсом мікропозик є те, що на їх оформлення йде не більше години, що дозволяє отримати гроші «тут і зараз». Така особливість приваблює досить багато клієнтів, оскільки у деяких ситуаціях від швидкості отримання коштів може залежати дуже багато.

2. Мінімальна кількість документів. Як правило, для того, щоб оформити позику потрібно лише два документи: паспорт та будь-який інший документ, що засвідчує особу позичальника.

3. Кредитор не перевіряє кредитну історію свого клієнта. Саме з цієї причини люди, яким відмовили в оформленні звичайного кредиту, звертаються до мікрофінансової організації, і саме так кредитори залучають до себе найбільшу кількість клієнтів.

4. Жорсткі умови за кредитним договором. В обмін на такі прості умови оформлення та доступність мікропозик кредитори посилюють умови кредитування, зокрема підвищують відсоткову ставку і сильно скорочують терміни кредитування. Також часто в кредитному договорі можна зустріти додаткові виплати, сума яких може бути досить великою.

5. Серйозні наслідки прострочок. Мало того, що мікрофінансова організація накладатиме на позичальника величезні штрафи та виплати, так вона ще й може звернутися до колекторського агентства для стягнення боргів. Звичайно, діяльність колекторів контролюється законом, проте багато агентств діють лише за одним правилом – повернути заборгованість за кредитним договором у будь-який спосіб.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.