Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види кабельних кріплень

Представляємо кріплення, що має найширше застосування. За допомогою хомута даного типу можна виконувати широкий спектр кріпильних, утримувальних та пакувальних робіт. Компанії-постачальники реалізують продукцію різних марок. Це високоякісна кабельна стяжка, ціна якої у співвідношенні з надійністю і міцністю, дозволяє успішно конкурувати з більшістю зарубіжних аналогів.

Кабельный крепеж виготовлений на високотехнологічних підприємствах із нержавіючої сталі 304, нейлону 66, 94V-2, РА11\12, властивості яких покращені за рахунок використання спеціальних присадок. Цей матеріал має високу міцність, виготовлений з нього кабельний хомут добре і надійно затягується, утримуючи фіксацію. Вся кабельна стяжка повністю відповідає стандартам організацій та має сертифікати ROHS, LLOID Register.

В асортименті компанії представлені кабельні стяжки різних кольорів і ширини з діаметром охоплення від 21 до 460 мм, що дає можливість вирішити будь-яке завдання з фіксації кабелів та інших кріпильних дій. Діапазон максимально допустимого зусилля хомутів на розрив від 8 до 80 кг.

Для всіх типів кабельних стяжок зручний надзвичайно простий монтаж за допомогою спеціального інструменту. Кабель або пучок кабелів необхідно охопити хомутом у потрібному місці, після чого кінчик хомута протягується через фіксатор. Потім він захоплюється інструментом і затягується з певним зусиллям, після досягнення якого кінчик автоматично відрізається.

Стяжка нейлонова, що не відкривається

Призначена для одноразового кріплення кабелів та інших кріпильних функцій, а також для фіксації дротів у пучках. Фірма пропонує купити стяжки кабельні нейлонові, виготовлені з матеріалу марки 66 94V2, а також поліаміду РА11.12. Вони стійкі до корозії, ультрафіолетового випромінювання, не втрачають своїх експлуатаційних властивостей за високих температур (можуть використовуватися при температурі до +85 градусів).

Завжди є металева кабельна стяжка, кріплення для проводів і кабелю, ціна яких цілком демократична.

Металева

Застосовується металева кабельна стяжка там, де потрібна стійкість до дуже жорстких умов і найагресивніших середовищ, вона витримує високі навантаження. Має діапазон застосування за температурою: +500 С - 80 С. Вона забезпечує надійну фіксацію та має високий ресурс кріплення. Зважаючи на те, що якісно затягнути кабельну стяжку з нержавіючої сталі С316 руками важко, рекомендуємо придбати спеціальний інструмент GIT 705. Він також продається нашою компанією, і може бути замовлений за оптимальною ціною.

Еко кріплення

Кабельна стяжка "Еко-кріплення" (у зв'язку зі злиттям компаній і наступним ребрендингом, кабельна стяжка "Еко-Кріплення" стане мати нову корпоративну наклейку. Хомут стяжка зроблена при використанні високоякісної сировини і включає в себе повний комплекс присадок, що поліпшують споживчі властивості, Кабе. нейлонова довговічна, що не відкривається, протистоїть атмосферним явищам, має ідеальне виготовлення.Хомут стяжка за якістю не поступається аналогічної продукції відомих брендів виготовленої на підприємствах Європи та Америки, але при цьому має помітно нижчу ціну.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.