Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як визначити якість гель-лаку?

Серед величезного асортименту гель-лаків для манікюру можна обрати якісний, якщо дотримуватись простих правил вибору. Якісний гель-лак твердне під впливом ультрафіолетових променів та формує на нігтях тонкий захисний шар. Як же вибрати якісний? Поговоримо.

Гіпоалергенні гель-лаки для манікюру краще замовити на сайті Million Nails, де реалізація продукції відбувається гуртом і в роздріб напряму від виробника: https://million-nails.com.ua/ua/g17194277-gel-laki. Великий вибір варіантів дозволяє підібрати рішення на будь-який смак початківцю та професійному майстру. На всю продукцію є відповідна документація, тому з такими гель-лаками можна втілити будь-яку задумку клієнта і не перейматись за результат. Замовивши їх гуртом, можна суттєво заощадити кошти.

Якісні гель-лаки для манікюра: які вони

В першу чергу якісні гель-лаки для манікюра краще купувати в перевірених магазинах, ознайомившись з відгуками задоволених клієнтів на сайті. Якісний гель-лак створює однорідний захисний еластичний шар, який має стійкість до зовнішніх чинників.

Зручно працювати продуктом з пружним гнучким пензликом. Сам продукт має мати однорідну консистенцію. Водночас, він не повинен бути занадто густим чи рідким, що неодмінно ускладнить процес роботи.

Не останню роль при виборі якісного гель-лаку також відіграє і термін придатності. На нього також варто звернути увагу, оскільки саме цей нюанс часто упускають.

Що таке якісні гіпоалергенні гель-лаки й коли їх варто придбати

Сьогодні актуальними є гіпоалергенні гель-лаки, які ідеально підходять для жінок з алергічними реакціями на звичайний продукт. В їх складі немає формальдегідів чи толуолу. Вони також забезпечують стійке покриття, яке гарно носиться. Під час замовлення варто проконсультуватися з фахівцем, чи сумісний гель-лак з наявною лампою, щоб гарантувати ідеальний результат.

Незважаючи на тип покриття кожному майстру важливо мати у своєму арсеналі певну базу кольорів. Необхідно мати декілька глянцевих, матових засобів та варіантів з блискітками. Для повсякденного носіння краще підібрати нейтральні нюдові відтінки. Для особливих подій сміливим красуням можна запропонувати яскраві насичені кольори.

До того ж бажано враховувати рекомендації виробника відносно зняття продукту. Одні гель-лаки вимагають розмочування в спеціальному розчині, інші ж передбачають зняття його іншим способом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.