Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати подушку для дитини

Багатьом людям сняться цікаві сни ночами. Особливо яскраві вони в дитинстві. Хочеться поваляться подовше в ліжку з ранку.

Тіло потопає в млості, приємне розслаблення. Іноді діти можуть вередувати за сніданком, не бажаєте збиратися в садок, школу. Батьки впевнені, що це примха, а малюк тим часом може відверто НЕ висипатися, і тільки після появи хорошою подушки ситуація зміниться.

Зручна подушка на вагу золота

При виборі подушки коментарі місця неуважність. Це Повинні знати батьки, Вибираючи її як для себе, так і для дитини.

Уві сні:

  1. напружені багато м'язи, особливо під час інтенсивних сновидінь;
  2. активні певні ділянки кори головного мозку;
  3. не спить, трохи менш активно, ніж днем ​​виконує свої функції ендокринна система, органи травлення і інші.

Фактично тільки вегетативна нервова система відпочиває, та й то не всі її відділи - в головний мозок надходить мінімум сигналів від тактильних, зорових, нюхових, слухових рецепторів. Гарна подушка https://mirson.ua/podushki/antiallergennye/ сприяє більш глибокому розслабленню, допомагає зручніше влаштуватися в ліжку, повноцінно відпочити.

Шкода, про яку часто можна почути

Недоліком подушок є те, що вони можуть порушувати кровообіг. Вони змушують серце працювати по-іншому: скорочуватися сильніше, щоб до головного мозку кров надходила в достатньому обсязі. Горизонтальне положення є більш правильним, звичайно. Через такий негативний вплив подушок експерти рекомендують користуватися ортопедичним або, подорослішавши, від них час від часу відмовлятися.

У цьому немає необхідності, якщо мова йде про дітей-шибеників. Активні ігри, біг, лазіння по деревах згладжують багато негативні впливи. Інтуїтивно діти вибирають сон з подушкою. Без неї їм складно виспатися.

Ідеальна подушка для малюка

Батькам рекомендується вибирати подушку для юних громадян, беручи такі нюанси:

  1. бажано придбати відразу дві, надати малюкові право вибору потрібної в залежності від настрою - одна товщиною НЕ більше 10 см, із середньою жорсткості наповнювачем для підтримки близького до горизонтального положення, другу від 20 см і більше, з м'яким наповнювачем для розслаблення опорно-рухового апарату, всіх м'язів;
  2. подушка, набита пером, має здатність сприймати форму тіла людини, що з одного боку добре, адже його положення під час сну наближається до горизонтального, а з іншого боку вона жорстка і може НЕ сподобатися дитині. Також пером подушку необхідно регулярно відносити в хімчистку, що робить її НЕ найкращим варіантом;
  3. синтепонові наповнювач нешкідливий для здоров'я, ідеально утримує форму, допомагає виспатися на великогабаритне подушці, роблячи її схоже на дерево;
  4. гречка, рис, крупи в цілому - наповнювачі, які можуть бути обрані, коли купується тонка подушка, потрібна для відновлення гармонії кровообігу, активного усунення розумового і нервового перенапруження;
  5. в ширину виріб не повинно бути менше ширини матраца;
  6. разом з подушками можна на ліжку розмістити м'які іграшки великих габаритів, який викликатимуть в малюка приємні асоціації, поліпшать емоційний фон.

Якщо подушка буде зручною, відпочити і виспатися буде легко. Погані сни не турбуватимуть. Гарний настрій, жага знань, навички турботи про себе увійдуть в малюка в звичку дуже швидко завдяки цій речі, придумане давним-давно, невідомо ким.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.