Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Золоті прикраси: переваги та особливості вибору

Прикраси жіночі, чоловічі, дитячі з високопробного золота завжди користувались високою популярністю завдяки своїм позитивним характеристика: елегантний, стильний, естетичний вид, широкий асортимент, зносостійкість та гіпоалергеність.

Серед всього розмаїття прикрас найбільш високим попитом користуються дитячі сережки золоті у вигляді квітів, рослинних орнаментів, фруктів, героїв мультфільмів. Великий асортимент дозволяє обрати оптимальний варіант за дизайном та вартістю.

Золоті дитячі сережки: головні переваги

Дитячі сережки із золота є прекрасним варіантом для подарунка з приводу дня народження, хрестин чи початку навчання в дитячому садочку чи у школі. Такі вироби мають багато позитивних характеристик:

  1. відсутність больових відчуттів та дискомфорту;
  2. гіпоалергеність — золото не викликає алергії та роздратування шкіри, що особливо важливо, якщо золоті сережки є першою прикрасою для вушок;
  3. широкий вибір — такі вироби можна обрати під будь-який вік та естетичні вподобання майбутньої власниці;
  4. доступна вартість — є недорогі моделі сережок у вигляді «гвоздиків» без каменів або з фіанітами.

Обираючи такі прикраси, треба брати до уваги розмір та вагу сережок, їх дизайн, вік майбутньої власниці та її особисті естетичні вподобання.

Золоті каблучки: як обрати

Гарна золота каблучка — це одна з головних жіночих прикрас на весілля та заручини. Такі прикраси представлені в широкому асортименті. Моделі відрізняються між собою за дизайном, стилем виконання, розміром та оформленням. Обираючи золоту каблучку для жінки, слід враховувати:

  1. розмір визначається, як правило, обхватом пальця, зробити заміри можна самостійно або ж у ювелірному магазині;
  2. матеріал виконання: це може бути біле чи жовте золото, не менш важливим також є проба золота;
  3. оформлення: золота каблучка може бути оздоблена фіанітами, діамантами, сапфіром, топазом, або ж без каменів, вибір залежить від побажань жінки.

Вартість золотих каблучок залежить від ваги та розміру прикраси, складності виконання та дизайну, типом встановленого каменю. Це може бути дорогоцінні або ж напівдорогоцінні камені. Також на вартість впливає країна виробник та загальна цінова політика конкретного магазину.

Золота каблучка — найулюбленіша прикраса для жінки, такі ювелірні вироби довершують образ жінки та роблять його бездоганним.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.