Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Акції та спеціальні пропозиції на піцу від Mafia

Акції на піцу – затребуваний запит, оскільки багато хто прагне заощадити кошти та отримати справжню гастрономічну насолоду. Спеціальні пропозиції діють в мережі ресторанів італійської кухні Mafia. Що саме пропонують клієнтам та чому краще за все замовляти піцу саме тут, піде мова в статті.

Вигідні пропозиції

Спеціальні пропозиції піца Київ – приємні бонуси для гостей закладу. В піцерії діють різні акції, тому клієнти обирають те, що їм підходить. Розглянемо цей момент детальніше:

  1. самовивіз - 20% - можна забрати своє замовлення самостійно та отримати гарну знижку. Оплата здійснюється в ресторані чи в онлайн-режимі на офіційному сайті;
  2. - 50% на другу страву – акції на піцу діють на окремі позиції. Клієнти можуть замовити другу однакову страву зі знижкою - 50%. Обов’язковою умовою є самовивіз. Це вигідно, оскільки піци ніколи не буває забагато;
  3. безкоштовна доставка - піцерія Mafia.ua пропонує безкоштовну доставку за однієї умови: замовлення від 950 гривень;
  4. бонусна програма – з кожного рахунку на картку повертають 10%. Щоб взяти участь в програмі, потрібно завантажити додаток. Бонуси діють 60 днів. Ними можна сплатити до 50% від загальної суми чека;
  5. знижка іменинника – бонуси отримують учасники програми лояльності. Знижка надається за умови, що клієнт вказав дату свого народження. Акція діє безпосередньо в День народження та протягом 6 днів.

Чому краще за все замовляти піцу на сайті Mafia?

Серед багатьох переваг варто назвати те, що при приготуванні страв використовуються свіжі продукти, кухарі дотримуються стандартів та вдало комбінують різні інгредієнти. В меню представлено багато позицій, тому у кожному випадку можна знайти щось цікаве. Наприклад, клієнти часто замовляють метрову піцу, якщо додому приходять друзі чи потрібно чимось здивувати гостей, які завітали на сімейне свято. Також великий попит має піца Том Ям з тигровими креветками, Поло з курячим філе, Карбонара з сиром моцарела.

Спеціальні пропозиції, суші Київ, піца з доставкою – чудова можливість заощадити кошти та порадувати себе чи близьких смачними стравами. Розгляньте меню та оберіть позиції, що вам подобаються. Оберіть самовивіз чи скористайтесь знижкою іменинника, якщо наближається День народження. Не витрачайте дорогоцінний час на приготування страв вдома, оскільки піцерія Mafia.ua пропонує смачні страви за прийнятною ціною та дарує приємні бонуси!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.