Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Від вагітних до ветеранів АТО: в Києві пройшов міжнародний марафон

У неділю, 7 жовтня, в Києві пройшов масовий забіг, в ході якого професіонали і любителі з усіх куточків України, а також з 45 країн світу, пробігли різні дистанції від 2-х до 42-х кілометрів.

Для участі в 9-му міжнародному марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon у вихідний день в українській столиці на Майдані Незалежності зібралися близько 12 тисяч осіб, в тому числі ветерани та воїни АТО з інвалідністю, громадські діячі, волонтери, відомі артисти, журналісти, батьки з дітьми і навіть вагітні жінки на останніх термінах. До слова, у зв'язку з проведенням даного заходу в Києві було обмежено рух на кількох десятках вулицях, також змінені маршрути міського транспорту.

Сонячна погода сприяла бігунам, заряджаючи учасників марафону додатковою енергією і позитивними емоціями. Спортсмени зізналися журналістам, що біжать не заради перемоги, а з метою мотивації людей, які ще не привчили себе до фізичного навантаження, зокрема до бігу.

Примітно, в цей раз вперше нову дистанцію (10 кілометрів) подолала команда бійців та ветеранів АТО. Так, на рівні з іншими учасниками марафону бігли військові на протезах і з проблемами зору.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь