Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У малюка з дитсадка під Києвом запідозрили менінгіт

В одній з дитячих дошкільних установ Вишгорода була зафіксована небезпечна хвороба - менінгококова інфекція. До слова, карантин в дитячому садку не ввели, а тільки обмежили доступ до установи тим дітям, які не відвідували його напередодні виявлення недуги і не контактували з хворим малюком. Про це журналістам повідомили вчора, 21 листопада, у відділі комунікацій Вишгородської філії обласного лабораторного центру.

Фахівці відомства обстежили практично всіх дітей. Вказується, що є діти, які обстежувалися самостійно, а співробітниками лабораторного центру було оглянуто 12 дітей з 23, а також всіх членів педагогічного колективу закладу.

Крім того зазначається, що карантин у вишгородському дитячому садку ввели умовно - в садок не пускають тільки «свіжих» малюків, а ті діти, які були, можуть вільно відвідувати заклад. Тим часом з моменту фіксації небезпечної хвороби пройшло 7 днів, протягом яких нових випадків недуги виявлено не було.

Примітно, результати обстежень дітей і співробітників дитсадка на наявність збудника в організмі будуть відомі фахівцям тільки завтра, 23 листопада.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь