Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Донеччині п'яна жінка-офіцер на авто знесла блокпост

У Маріуполі Донецької області п'яна жінка на автотранспортному засобі знесла конструкцію блокпоста.

Як розповіли представники Державного бюро розслідувань, згідно з попередньою інформацією, співробітниця поліції після служби, будучи в нетверезому стані, сіла за кермо автотранспортного засобу марки ВАЗ. Рухаючись з перевищенням швидкості, жінка не впоралася з керуванням і врізалася в бетонні блоки одного з блокпостів, розташованих в Маріуполі.

Вказується, що внаслідок автопригоди постраждав 35-річний чоловік, який перебував в момент аварії на пасажирському сидінні автомобіля. З травмами грудної клітини, таза, ребер та забоєм легенів його доставили в міську лікарню. На даний момент стан здоров'я чоловіка медики оцінюють як задовільний.

У відомстві додали, що факт перебування жінки-офіцера в нетверезому стані є обставиною, що обтяжує покарання. Їй загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення строком до 8-ми років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років.

Примітно, як з'ясувалося, фігурантка справи до часу закінчення досудового розслідування з органів поліції вже звільнилася.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь