Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Росіяни обстріляли ракетами Київ та Миколаївську область

Повітряна тривога, оголошена вранці, супроводжувалася в деякі моменти сильними звуками віддалених вибухів.

Як з'ясувалося з повідомлення оперативного командування "Південь", під час нічних ракетних ударів по Миколаївській області над морем було збито дві ворожі ракети. Потім на світанку під час масованого авіаційного нальоту ППО збила ще дві випущені з ворожих літаків ракети.

Цілями російських атак ракетами стали різні об'єкти на чорноморському узбережжі Миколаївської області, зокрема порти та зерносховища.

"Такі зухвалі дії знову розкривають справжні наміри країни-терориста: псевдоопіка гуманітарних коридорів та розблокування портів – це лише привід отримати доступ до морської інфраструктури України." - вважають в оперативному командуванні "Південь"

Також сьогодні, 5 червня, близько 6 години ранку, збройні сили російської федерації здійснили пуск 5 крилатих авіаційних ракет Х-22 з акваторії Каспійського моря у напрямку Києва. Одна ракета була знищена ППО України.

Решта потрапила до об'єктів інфраструктури на півночі столиці України. За попередньою інформацією, жертв внаслідок ракетного удару противника немає. Пожежі, що виникли, локалізовані. Небезпеки немає.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.