Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Facebook не має наміру зберігати дані користувачів в країнах, де порушуються права людей

Керівництво популярної соцмережі Facebook має намір впровадити наскрізне шифрування всіх особистих повідомлень, а також заборонити зберігання даних користувачів в країнах, де порушуються права людей. Відповідна заява надійшла від голови компанії Марка Цукерберга.

За його словами, соціальна мережа не буде зберігати особисту інформацію користувачів в державах, в яких порушуються права людей, зокрема недоторканність приватного життя і свобода слова. При цьому творець соцмережі Facebook допустив, що це може спричинити за собою блокування сервісів в таких країнах.

Цукерберг також вказав, що в сучасному світі люди віддають перевагу спілкуванню у вузькому колі, проте використання відкритих платформ більше нагадує «міську площу». У зв'язку з цим в майбутньому спілкування буде зміщуватися в бік зашифрованих сервісів, де користувачі можуть бути впевнені - сказане залишиться в безпеці і тільки між ними. Щоб забезпечити таке право користувачів керівник компанії пообіцяв, що вживе необхідних заходів.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь