Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати смартфон?

Сьогодні більшість мобільних телефонів замінили смартфони - сучасні багатофункціональні пристрої, які поєднують в собі стандартні функції мобільного зв'язку, СМС-повідомлень з можливостями міні-комп'ютера з високошвидкісним Інтернетом, камерами, можливістю прослуховування музики і перегляду фільмів, читання і зйомки, використання різноманітних додатків. Сучасний ринок рясніє смартфонами від всесвітньо відомих марок і менш прославлених виробників, і людині, яка не дуже добре розбирається в технічних характеристиках таких приладів, може бути вельми складно купити одночасно привабливий, зручний і надійний телефон. У цій статті ми дамо декілька порад з приводу того, які смартфони можуть вам зустрітися і на які критерії слід звертати увагу в першу чергу.

Між іншим, вас може зацікавити смартфон Blackview A7, який вирізняється потужними характеристиками та приємною ціною.

Перший крок вибору - це вибір класової групи, оскільки поділів тут чимало:

  1. · Захищені

Смартфони з захищеним корпусом не бояться ні бруду, ні води, ні дощу, ні механічних пошкоджень. Їх можна мити і кидати на землю, вони завжди будуть працювати «як годинник» і ніколи не підведуть в скрутну хвилину. Це прекрасне рішення для шанувальників спорту, активного відпочинку і туризму.

  1. · Іміджеві

Назва говорить сама за себе: як правило, це агрегат найпопулярнішої марки і самої нової моделі, який покликаний підняти свого власника в очах громадськості і підвищити його статусність. На жаль, раціональність такої покупки сумнівна: функціонал преміум-телефонів мало чим відрізняється від інших модифікацій смартфонів, а швидкий вихід більш нової моделі моментально позбавить вас від уявної статусності.

  1. · Смартфон на дві SIM-карти.

Смартфони, що підтримують можливість використовувати 2 SIM-карти, зараз дуже затребувані на ринку. Як правило, покупці використовують такий агрегат як можливість мати один робочий телефон і один домашній, які розміщені в одному корпусі.

  1. · Бюджетні

Як правило, сьогодні бюджетними вважаються смартфони за ціною до 200 доларів США, тобто приблизно 6 тисяч гривень. Серед іміджевих моделей такої телефон підібрати дуже складно, зате провідні китайські виробники, що використовують технології західних партнерів, створюють не тільки багатофункціональні і практичні, але і недорогі агрегати, які користуються величезною популярністю. Згідно з багатьма рейтингами, різні моделі пристроїв брендів Xiaomi, Meizu, Huawei, Lenovo і Asus є найактуальнішими на нашому ринку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь